1. Se incinge cuptorul la 180 grade c. Apoi se spala ciupercile, se indeparteaza coditele, iar palariile se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei. Se dau la cuptor timp de 10 minute, stropindu-le din cand in cand, cu sucul pe care il lasa.
2. Se amesteca patrunjelul tocat fin, usturoiul pisat, coditele tocate bine si miezul de paine faramitat.
3. Se scot ciupercile de la cuptor si se umplu amestecul de paine.
4. Se dau iarasi la cuptor pt. inca 10 minute, stropindu-le din cand in cand.
Se servesc imediat.
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu