Ciuperci la Cuptor II

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g ciuperci
  • miezul de la 2 felii de paine veche de o zi
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel tocat fin
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

1. Se incinge cuptorul la 180 grade c. Apoi se spala ciupercile, se indeparteaza coditele, iar palariile se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei. Se dau la cuptor timp de 10 minute, stropindu-le din cand in cand, cu sucul pe care il lasa.

2. Se amesteca patrunjelul tocat fin, usturoiul pisat, coditele tocate bine si miezul de paine faramitat.

3. Se scot ciupercile de la cuptor si se umplu amestecul de paine.

4. Se dau iarasi la cuptor pt. inca 10 minute, stropindu-le din cand in cand.
Se servesc imediat.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu foi si gem de prune
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
Dulciuri

Savarine cu frisca

Se separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....

Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...

Prajitura Tosca
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
4
Romania

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
Savarine cu frisca
5
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca