Intr-un vas se caleste ceapa timp de 10 min. Pana se coloreaza usor.
Intre timp rad coaja de pe portocala iar miezul il tai cubulete. Si le adaug peste ceapa, apoi usturoiul, cartofii cubulete si ei, conserva de rosii, apoi zeama de supa. Las la fiert un clocot, apoi dau focul mic, pun capacul si las sa fiarba cca 20 de minute.
Dupa ce s-au fiert legumele, o las la racorit putin si o pun in robot sau la mixer (ce are fiecare) si o pasez. o decorezi in castron cu patrunjel.
Daca nu calesti zarzavatul in unt, poti in ulei si atunci iese un consome' de toata bunatatea. Incercati nu o sa va para rau. Succes!
In castoane, farfurii, cesti, ce prefera fiecare.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii