Ciocanele cu legume la tigaie

Postat pe: 17-10-2016
(0)

Ingrediente

ciocanele de pui
2 morcovi
1 ceapa mare
2 dovlecei
1 ardei gras rosu
1 ardei gras verde
2-3 rosii
sare
piper
ulei de masline
boia de ardei
cimbru

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

15min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

4 portii
Ciocanelele curatate si spalate se cresteaza usor, se condimenteaza cu boia si cimbru si se aseaza in tava cu ulei, pentru a merge in cuptorul preincalzit la 180-190 grade.
Legumele se curata si se spala. Ceapa o taiem pestisori, ardeii fasii, morcovii si dovleceii rondele subtiri, iar rosiile cubulete.
Intr-o tigaie (pentru care avem si capacul potrivit, sa se suprapuna ermetic), punem 4-5 linguri cu ulei de masline la incins. Calim cateva minute morcovii, apoi adaugam ceapa, le lasam putin impreuna si adaugam ardeii, iar la final dovleceii. Condimentam cu putin cimbru si acoperim cu capac sa se inabuse pentru aproximativ 8-10 minute. Adaugam si cubuletele de rosii si mai lasam legumele pe foc cateva minute, apoi saram si piperam dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciocanele cu legume la tigaie" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Legumele pot fi consumate si simple, mai ales in perioadele de post si de dieta. :)
Pot fi o cina usoara si sanatoasa plina de vitamine si culoare...

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciocanele cu legume la tigaie