Ciocanele cu legume la tigaie

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa
Ciocanele cu legume la tigaie

Ingrediente

  • ciocanele de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 2 dovlecei
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 2-3 rosii
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • boia de ardei
  • cimbru

Mod de preparare

Ciocanelele curatate si spalate se cresteaza usor, se condimenteaza cu boia si cimbru si se aseaza in tava cu ulei, pentru a merge in cuptorul preincalzit la 180-190 grade.
Legumele se curata si se spala. Ceapa o taiem pestisori, ardeii fasii, morcovii si dovleceii rondele subtiri, iar rosiile cubulete.
Intr-o tigaie (pentru care avem si capacul potrivit, sa se suprapuna ermetic), punem 4-5 linguri cu ulei de masline la incins. Calim cateva minute morcovii, apoi adaugam ceapa, le lasam putin impreuna si adaugam ardeii, iar la final dovleceii. Condimentam cu putin cimbru si acoperim cu capac sa se inabuse pentru aproximativ 8-10 minute. Adaugam si cubuletele de rosii si mai lasam legumele pe foc cateva minute, apoi saram si piperam dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
3
Aperitive

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
Savarine cu frisca
5
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Parteneri
Prajitura cu foi si crema de gris
Bucataras.RO

Prajitura cu foi si crema de gris

Delicioasa!

Prajitura cu foi si crema de gris
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Tort Dobos (mic)
Gustos.RO

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)