Ciocanelele curatate si spalate se cresteaza usor, se condimenteaza cu boia si cimbru si se aseaza in tava cu ulei, pentru a merge in cuptorul preincalzit la 180-190 grade.
Legumele se curata si se spala. Ceapa o taiem pestisori, ardeii fasii, morcovii si dovleceii rondele subtiri, iar rosiile cubulete.
Intr-o tigaie (pentru care avem si capacul potrivit, sa se suprapuna ermetic), punem 4-5 linguri cu ulei de masline la incins. Calim cateva minute morcovii, apoi adaugam ceapa, le lasam putin impreuna si adaugam ardeii, iar la final dovleceii. Condimentam cu putin cimbru si acoperim cu capac sa se inabuse pentru aproximativ 8-10 minute. Adaugam si cubuletele de rosii si mai lasam legumele pe foc cateva minute, apoi saram si piperam dupa gust.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii