Se curata cartofii, se fierb, se sfarama cu furculita, se adauga peste ei ceapa tocata, usturoiul tocat, prazul tocat, legatura de marar, piperul macinat, sare, turmeric, faina de grau si se omogenizeaza compozitia.
Intr-o tava se pune hartie de copt, peste hartie se toarna o lingura de ulei de masline ce se intinde peste tot. Se ia cu o lingura compozitie si se pune in tava, se lasa loc intre ele sa poata fi intinse la final cu o furculita si se da tava la cuptor la foc potrivit. Se coc pe ambele parti.
Pofta buna, dragilor!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii