Punem hrisca la hidratat în apă pentru câteva ore, după care o mărunțim la robot.
Curatam dovleacul de coajă și semințe si-l mărunțim și pe acesta la robot împreună cu ceapa.
Incercati doar să mărunțiți legumele, nu să le blenduiți.
Adăugăm făina de migdale/pesmetul , condimentăm și amestecam.
Eu am folosit făina de migdale, pentru ca incerc sa mananc cât mai light, in incercarea deznadajduită de a scăpa de 2-3 kile, însă este foarte bun și pesmetul.
Formăm bilute, putin mai mari decât nucile, pe care le tavalim prin pesmet, apoi le aplatizam putin.
Le asezam pe foaie de copt, si dăm tava la cuptorul incins in prealabil, pentru 40 minute. La jumătatea timpului, intoarcem chiftelele (cu grija ca se sfarama foarte usor).
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii