Punem hrisca la hidratat în apă pentru câteva ore, după care o mărunțim la robot.
Curatam dovleacul de coajă și semințe si-l mărunțim și pe acesta la robot împreună cu ceapa.
Incercati doar să mărunțiți legumele, nu să le blenduiți.
Adăugăm făina de migdale/pesmetul , condimentăm și amestecam.
Eu am folosit făina de migdale, pentru ca incerc sa mananc cât mai light, in incercarea deznadajduită de a scăpa de 2-3 kile, însă este foarte bun și pesmetul.
Formăm bilute, putin mai mari decât nucile, pe care le tavalim prin pesmet, apoi le aplatizam putin.
Le asezam pe foaie de copt, si dăm tava la cuptorul incins in prealabil, pentru 40 minute. La jumătatea timpului, intoarcem chiftelele (cu grija ca se sfarama foarte usor).
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii