 
		
	Inca se mai gasesc pe piata cartofi noi, asa ca putem profita sa ne delectam papilele gustative cu un buchet de arome... 
 Cartofii se spala foarte bine si se curata cu ajutorul unui burete de vase nou. Nu este neaparat nevoie sa curatam coaja in intregime. Pe cei mai marisori ii taiem in doua sau in patru. 
 Intr-o tava punem uleiul, adaugam cartofii, pe care-i presaram, dupa gust cu sare, piper, rozmarin si boia. Imprietenim cartofii cu condimentele. 
 Introducem tava in cuptorul preincalzit, la 180-190 grade, pentru aproximativ o ora sau pana ce cartofiorii sunt aurii. 
 Cand sunt gata, presaram peste ei o legatura de marar tocat 
 marunt. 
 o nebunie, serviti cu un sos de usturoi sau cu salata verde!!! 
 Sa aveti pofta! 

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii