Cartofi Noi Cu Sos Picant

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 5 rosii
  • 1 lingura de bulion
  • boia de ardei iute
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit se calesc in ulei pina se inmoaie. Se adauga rosiile taiate cubulete, 1 lingurita de boia de ardei iute si bulionul. Se potriveste de sare si piper si se inabusa pina se ingroasa sosul. Cartofii, curatati si taiati in cuburi mari, se prajesc pina se rumenesc. Se pun intr-un castron si se toarna deasupra sosul.

Se orneaza cu masline.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc