Se curata cartofii si se fierb timp de 10-15 minute. Separat se taie varza si kaizerul felii.
Se face un sos din sucul de rosii in care punem cimbru piper si putin delikat deoarece e varza acra.
Cartofii se taie felii in patru ... se unge o tava cu ulei se seaza cartofii, apoi se acopera cu varza si deasupra se pun feliile de kaizer.
Se toarna sosul in tava apoi si vinul si se baga la cuptor, tava fiind acoperita cu folie de aluminiu ... se tine cca 35-45 min in cuptor.
Aproape de sfarsitul prepararii se scoate folia si se mai lasa 5-10 minute la cuptor.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii