Presarati putina sare pe ambele parti ale feliilor de vanata si lasati deoparte pe o farfurie aproximativ 20 de minute. Aduceti o oala cu un praf de sare la fierbere. Cu un servetel de bucatarie stergeti sarea si apa lasata de vanata.
Intr-o tigaie de inox sau fier puneti 1 lingura de ulei de masline. Pe foc intre mic-mediu prajiti acestea pe ambele parti 3-4 minute (sau pana prind o culoare auriu deschis). Scoateti-le pe o farfurie si lasati-le sa se raceasca putin apoi taiati-le in sferturi.
Puneti cartofii in oala cu apa. Lasati sa fiarba aproximativ 15 minute, depinde de soiul de cartofi, dar indeajuns sa iti mentina textura apoi strecurati. Transferati cartofii in tigaie cu unt si la foc mediu caliti dupa plac apoi adaugati ceapa verde, usturoiul, mararul, turmeric, patrunjel, piper, amestecati bine si mai lasati 2-3 minute.
Intr-o alta tigaie puneti ulei de masline si prajiti ouale la foc mic pana cand albusul este facut. Intr-un bol amestecati mustarul, tabasco si sucul de limeta. Portionati cartofii, turnati dressing-ul peste, puneti deasupra bucati de feta si ou.
Fursecurile cu ciocolata sunt o gustare delicioasa, perfecta pentru a satisface pofta de dulce sau pentru a insoti o ceasca...
Fursecuri cu ciocolata - moi si dulciPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosSavureaza o masa reconfortanta cu paste Bolognese, un deliciu clasic al bucatariei italiene. Pastele al dente sunt insotite...
Paste Bolognese - imbietoare si delicioaseMuffins cu mere si nuci sunt o gustare delicioasa si sanatoasa, usor de pregatit. Reteta de briose cu fructe se prepara usor...
Muffins cu mere si nuciTort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie
Comentarii