Se curata cartofii si se taie rondele subtiri.
Ciupercile se taie feliute.
Ceapa verde se taie oblic.
Intr-un vas Yena, uns cu ulei de masline se pune un rand de cartofi unul de ciuperci si altul de ceapa verde. Se presara vegeta si marar verde tocat. Se repeta inca o data cu cartofi, ciuperci si ceapa, deasupra se pun cartofii. Deasupra se mai pune putin ulei de masline si se da vasul la cuptorul dinainte incins pina se face o culoare frumoasa aurie, deasupra.
Se poate servi ca atare sau cu tocana de legume.
Daca nu vreti sa folositi garnitura ca mancare de post, o puteti servi cu friptura. . .
Este delicioasa. . .
Am primit de la soacra mea niște căpșuni mici și aromate și am păstrat câteva pentru un tortuleț, iar restul...
Desert tort cu crema de capsuni, mure si ciocolataInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii