Brocoli se desface buchetele, se spala cu apa rece, apoi se oparesc in apa cu sare doar cateva secunde, apoi se scurg si se pun in tava de la aragaz cu hartie de copt, apoi se stropesc cu ulei de masline.
Se scoate carnea din carnati, se fac mici sfere si se pun peste si intre brocoli, dupa care se lasa la cuptor 40 min la foc moderat, pana se rumeneste carnea.
Se serveste cu lamaie stoarsa deasupra, un deliciu!
Pofta buna!
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii