 
		
	Brocoli se desface buchetele, se spala cu apa rece, apoi se oparesc in apa cu sare doar cateva secunde, apoi se scurg si se pun in tava de la aragaz cu hartie de copt, apoi se stropesc cu ulei de masline.
 Se scoate carnea din carnati, se fac mici sfere si se pun peste si intre brocoli, dupa care se lasa la cuptor 40 min la foc moderat, pana se rumeneste carnea.
 Se serveste cu lamaie stoarsa deasupra, un deliciu!
 Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii