Brocoli se desface buchetele, se spala cu apa rece, apoi se oparesc in apa cu sare doar cateva secunde, apoi se scurg si se pun in tava de la aragaz cu hartie de copt, apoi se stropesc cu ulei de masline.
Se scoate carnea din carnati, se fac mici sfere si se pun peste si intre brocoli, dupa care se lasa la cuptor 40 min la foc moderat, pana se rumeneste carnea.
Se serveste cu lamaie stoarsa deasupra, un deliciu!
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaMinunatie delicioasa!
Chec din albusuri cu mascarpone si lamaieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii