Puneti feliile de paine la inmuiat, in lapte.
Stoarceti bine, treceti-le prin masina de tocat carne si caliti in putin unt incins, pana incepe sa se rumeneasca. Dati deoparte.
Separat, pasati in blender spanacul curatat, spalat si scurs.
Adaugati-l in craticioara de pe foc, in care ati rumenit faina in putin unt incins.
Caliti in continuare, amestecand mereu, circa 10 min.
Luati de pe foc, inglobati painea calita, condimentati cu sare si piper, dupa gust si omogenizati bine.
Formati bulgarasi, de marimea dorita, treceti-i prin pesmet (optional) si asezati-i intr-un vas termorezistent, uns cu unt si tapetat cu pesmet.
Turnati peste ei, smantana, uniform si din belsug si dati la cuptorul incins pentru aproximativ 15 min, la foc potrivit.
Inainte cu 5 min de a fi gata, presarati parmezan ras si dati din nou la cuptor, sa se gratineze.
Serviti portionat, cat este cald.
Poate constitui si o excelenta garnitura langa carne.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii