Facem sosul alb, care trebuie sa fie neted, fara cocoloase.
Intr-o tigaie calim legumele 3-4 min.cu cateii de usturoi, pe care apoi ii aruncam.
Fierbem macaroanele in apa cu sare, le scurgem.
Amestecam legumele, macaroamele cu sosul alb, adaugam condimentele, potrivim de sare si piper.
Pregatim foaia de aluat din faina+apa+sare.
Ungem un vas care merge la cuptor.
Intindem o foaie subtire , care sa imbrace forma unsa si sa depaseasca si marginile.
Punem compozitia de macaroane si legume, jumatate din cascavalul ras, acoperim cu cu foaia ce a depasit marginile formei, ungem cu sucul de rosii si presaram cascavalul ramas.
Se pune la cuptor ( incalzit in prealabil), pentru 25-30min. la foc potrivit.
Se lasa sa se raceasca putin apoi se portioneaza, dupa preferinta.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii