Spalati si curatati conopida, o fierbeti in apa sarata cca 20 minute, o scurgeti bine de apa in are a fiert intr-o strecuratoare.
In aceeasi oala in care a fiert amestecati laptele cu faina, sare, nucsoara (doar un praf cit un virf de cutit). Aduiagati conopida rupta in buchetele mici de tot sau chiar strivita grosolan cu o furculita. Brinza rasa pe razatoarea mare sau strivita cu furculita si ouale batute ca pentru omleta. o sa obtineti o compozitie destul de lichida.
Ungeti tava cu unt si presarati pesmet.
Varsati amestecul si radeti deasupra parmezan sau alt cascaval si presarti putin pesmet.
Introduceti in cuptorul gata incalzit la 180-200°c si coaceti cca 20 minute sau pina cind se formeaza o crusta aurie deasupra.
Lasati sa se raceasca minim 10-15 minute inainte sa serviti sau cel mai bine lasati sa se raceasca, taiati si apoi reincalziti putin inainte de a servi.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii