Fierbeti cartofii in coaja, curatati-i si feliati-i. Puneti la fiert conopida desfacuta in buchetele, 15 min, in apa cu sare, apoi scurgeti-o. Caliti in ulei incins ceapa tocata marunt si sunca de Praga cubulete sau taiata fasii.
Puneti un strat de cartofi feliati intr-un vas termorezistent tapetat cu ulei si pesmet, imbracand si marginile. Presarati cu sare, piper si boia. Realizati un alt strat din amestecul de conopida fiarta, ceapa, sunca de Praga calite si condimentate dupa gust.
Turnati deasupra, repartizand uniform, ouale usor batute cu faina, 1/2 din cascavalul ras, smantana si presarati cu restul de cascaval ras.
Dati la cuptor pentru 20- 25 min sau pana se formeaza deasupra o crusta frumos rumenita.
Serviti calda sau rece.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraAveam demult in plan aceasta prajitura, circula pe mailuri, cu ceva ani in urma, un fisier cu retete de prajituri, cu pozele...
Desert prajitura DeliciuNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii