Fierbeti cartofii in coaja, curatati-i si feliati-i. Puneti la fiert conopida desfacuta in buchetele, 15 min, in apa cu sare, apoi scurgeti-o. Caliti in ulei incins ceapa tocata marunt si sunca de Praga cubulete sau taiata fasii.
Puneti un strat de cartofi feliati intr-un vas termorezistent tapetat cu ulei si pesmet, imbracand si marginile. Presarati cu sare, piper si boia. Realizati un alt strat din amestecul de conopida fiarta, ceapa, sunca de Praga calite si condimentate dupa gust.
Turnati deasupra, repartizand uniform, ouale usor batute cu faina, 1/2 din cascavalul ras, smantana si presarati cu restul de cascaval ras.
Dati la cuptor pentru 20- 25 min sau pana se formeaza deasupra o crusta frumos rumenita.
Serviti calda sau rece.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii