Intr-o oala se pune apa la fiert. Cand aceasta a dat in clocot, se pune sare si se baga buchetelele de broccoli.
Se lasa, broccoli pe foc, pt 5 minute, dupa care se scurg de apa si se aseaza in tava, in care ii veti da la cuptor.
Mozzarella se taie felii mai groase si se aseaza peste broccoli.
Untul se pune intre broccoli si mozzarella sau la baza buchetelor de broccoli.
Tava se da la cutor pt 15 minute, pana se topeste mozzarella.
Se lasa putin la racit, inainte de a se servii...
Pofta buna!
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii