Intr-o oala se pune apa la fiert. Cand aceasta a dat in clocot, se pune sare si se baga buchetelele de broccoli.
Se lasa, broccoli pe foc, pt 5 minute, dupa care se scurg de apa si se aseaza in tava, in care ii veti da la cuptor.
Mozzarella se taie felii mai groase si se aseaza peste broccoli.
Untul se pune intre broccoli si mozzarella sau la baza buchetelor de broccoli.
Tava se da la cutor pt 15 minute, pana se topeste mozzarella.
Se lasa putin la racit, inainte de a se servii...
Pofta buna!
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii