Barcute din vinete albe in sos orange

Postat pe: 19-07-2017
(0)

Ingrediente

3 bucati vinete albe
2 kg patlagele galbene
1 gogosar
1 lingurita tarhon
1 lingurita condiment cu gust de legume
sare dupa gust
1 bucata piept de pui
3 linguri ulei
4 cepe mici
1 gogosar
50 gr cascaval
1 lingurita oregano

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Timp gatire

GĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

6 portii

Se taie vinetele in jumatati, pe verticala si se scoate miezul cu o lingura.
Se curata ceapa, se toaca julien si se pune intr-o tigaie la prajit. Cand ceapa isi schimba putin culoarea, se adauga cateva patlagelele galbene, tocate julien, se amesteca usor; se adauga pieptul tocat cubulete, miezul de la vinetele albe, tocate marunt, tarhon, oregano, condiment si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand lichidul se evapora, se mai potriveste de sare daca mai este nevoie.
Se taie cam 1 kg de patlagele galbene, cubulete si se pun la mixat, pana se fac o pasta, se adauga putina sare, putin tarhon si oregano si se toarna continutul intr-o tava.
Se umplu jumatatile de vinete cu compozitia din tigaie si se asaaza in tava. Se presara putin cascaval ras si se da tava la cuptor, pana cand vinetele se rumenesc si sosul scade putin, atunci este semn ca barcutele noastre sunt gata. Le mai adaugam si o panza dintr-o bucata de gogosar si barcuta este gata.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Barcute din vinete albe in sos orange" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Barcute din vinete albe in sos orange