Baba Ganoush

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Baba Ganoush

Ingrediente

  • 2 vinete coapte (la cuptor sau pe foc) si curatate
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 de ceapa data pe razatoare
  • 1 lingura mare cu tahina
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie
  • patrunjel
  • Nota: Tahina
  • Tahini
  • pasta de sesam

Mod de preparare

Tocam vinetele pentru salata, adaugam cate un pic uleiul si se amesteca pana se albesc.

Radem pe razatoarea mica ceapa si usturoiul, amestecam cu tahina.

Amestecam totul cu vinetele.

Daca este nevoie mai puneti putin ulei si zeama de lamaie, ca salata sa fie lejera si musoasa.

Tocam patrunjelul si asezam pe deasupra.

Servim cu painica de calitate sau cu pita.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa