Mazarea, morcovul si bucatile de soia se fierb in acelasi vas impreuna cu cei doi catei de usturoi si vegeta. Mai intai punem morcovul, apoi cam cand acesta e fiert pe jumatate punem mazarea si bucatile de soia pe care le lasam 10 min si le scoatem sa se raceasca.
Mazarea se stercoara si se pune sub un jet de apa rece. Ciupercile se spala si se fierb in apa cu sare.
In acelasi vas in care fierbem mazarea oparim 3-4 min si ardeii. Bucatile de soia le-am taiat baghete. Morcovul l-am taiat felii si ciupercile de asemenea.
Am ales ca forma pentru aspic un inel metalic. Din ardei am decupat frunze pe care le-am asezat pe partea de jos a inelului. Pe laterale am pus felii de ciuperci.
Vege-gelul l-am dizolvat cu apa si l-am pus la bain -marie sa se dizolve bine. Pentru gustul meu am pus un strop de otet si putina sare. Am acoperit fundul inelului cu ardeii. l-am lasat cateva minute in frigider la rece sa se inchege.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii