Mazarea, morcovul si bucatile de soia se fierb in acelasi vas impreuna cu cei doi catei de usturoi si vegeta. Mai intai punem morcovul, apoi cam cand acesta e fiert pe jumatate punem mazarea si bucatile de soia pe care le lasam 10 min si le scoatem sa se raceasca.
Mazarea se stercoara si se pune sub un jet de apa rece. Ciupercile se spala si se fierb in apa cu sare.
In acelasi vas in care fierbem mazarea oparim 3-4 min si ardeii. Bucatile de soia le-am taiat baghete. Morcovul l-am taiat felii si ciupercile de asemenea.
Am ales ca forma pentru aspic un inel metalic. Din ardei am decupat frunze pe care le-am asezat pe partea de jos a inelului. Pe laterale am pus felii de ciuperci.
Vege-gelul l-am dizolvat cu apa si l-am pus la bain -marie sa se dizolve bine. Pentru gustul meu am pus un strop de otet si putina sare. Am acoperit fundul inelului cu ardeii. l-am lasat cateva minute in frigider la rece sa se inchege.
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAcesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapidaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii