Se taie ardeii in doua si ii cureti de cotoare si seminte.
Tai ciupercile marunt (eu am pus proaspete), pulpa de la vanata (curatata de coaja), dovlecelul si rosiile date pe razatoare. Le amesteci pe toate, cele tocate, cu orezul, patrujelul si cu 3 linguri de bulion, condimentate dupa gust.
Se umplu jumatatile de ardei cu aceasta compozitie.
In tava se pune uleiul + 1 cana apa si 150 ml bulion, se pun ardeii umpluti si se acopera cu foaie de aluminiu.
Se da la cuptor la 200 grade timp de o ora (cand e gata se observa orezul fiert)
Se poate folosi ca garnitura.
Se servesc cu sosul ramas in tava.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii