Se taie legumele, se calesc ceapa, morcovul, ardeiul, apoi se adauga ciupercile. Intre timp se spala orezul in 2-3 ape si se adauga peste legume, se lasa la foc mic pana orezul nu mai este asa tare, se adauga sare si patrunjel mai spre final.
Pregatim ardeii, le scoatem cotoarele ii spalam si ii umplem cu orezul cu legume, ii aseazam intr-o cratita, apoi peste ei se pune apa, rosiile, cubul de legume, cat sa ii acopere, se lasa la foc potrivit aproximativ 1 ora.
Se serveste cu smantana!
Pofta buna!
Pot sa va spun ca m-a uimit aparatul Panini Maker Breville nu m-as fi gandit ca la un aparat de sandwich-uri pot face si...
Clatite cu ganache de ciocolata si dulceata de coacazeDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii