Aperitiv rulada din dovlecei umpluta cu crema de branza

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Aperitiv rulada din dovlecei umpluta cu crema de branza

Ingrediente

  • 500 g dovlecei
  • 4 oua
  • 200 g cascaval
  • sare
  • 200 g crema de branza usor sarata

Mod de preparare

Spalam dovleceii, le taiem capetele si ii dam pe razatoare cu tot cu coaja. Ii saram putin pentru si ii lasam 20minute sa se inmoaie si sa isi lase zeama.

Intr-un bol, batem bine ouale, adaugam dovleceii scursi de zeama, adaugam si cascavalul, potrivim de sare si amestecam pana omogenizam bine totul.

Turnam compozitia rezultata intr-o tava, de preferat putin mai mica decat cea de cuptor, pentru a iesi mai grosuta, pe care o tapetam cu hartie de copt si dam la cuptor pana se rumeneste frumos. Cand este gata, rasturnam foaia de rulada pe o alta hartie de copt, o rulam si lasam asa pana se raceste complet.

Cand este foarte rece, o desfacem si o umplem cu crema de branza. Dam la frigider pana in momentul servirii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
1
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
2
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Prajitura cu Nuca
3
Dulciuri

Prajitura cu Nuca

Prajitura cu Nuca
Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)
4
Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)

Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)
Parteneri
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.