Spalam dovleceii, le taiem capetele si ii dam pe razatoare cu tot cu coaja. Ii saram putin pentru si ii lasam 20minute sa se inmoaie si sa isi lase zeama.
Intr-un bol, batem bine ouale, adaugam dovleceii scursi de zeama, adaugam si cascavalul, potrivim de sare si amestecam pana omogenizam bine totul.
Turnam compozitia rezultata intr-o tava, de preferat putin mai mica decat cea de cuptor, pentru a iesi mai grosuta, pe care o tapetam cu hartie de copt si dam la cuptor pana se rumeneste frumos. Cand este gata, rasturnam foaia de rulada pe o alta hartie de copt, o rulam si lasam asa pana se raceste complet.
Cand este foarte rece, o desfacem si o umplem cu crema de branza. Dam la frigider pana in momentul servirii.
Ce-mi place la prajitura asta e ca poți combina tot felul de ingrediente pe care le ai la îndemână sau după preferințe....
Negresa cu mere (de post)Aceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii