Vita marinara

Complexitate
redusa
Vita marinara

Ingrediente

  • 500g carne de vita gen ragout
  • 200g de gambas( creveti mari)
  • 2 rosii
  • partea verde de la un praz
  • cateva ciuperci urechile lui Iuda
  • 3 morcovi medii
  • 1 ceapa
  • 1lingurita de condimente boabe(piper, mustar, coriandru, ienibahar)
  • 1 lingura de condimente pentru carne( chili, paprica, coriandru, piper negru, usturoi)
  • sare
  • paprica
  • 1l si 1/2 de supa de vita
  • 100ml de supa de crustacee, peste
  • 40ml de smantana
  • 30g faina + 10g
  • 30g de unt
  • apa( daca necesar)
  • 1lingura de ulei de masline

Mod de preparare


Spalam si taiam carnea maruntel. Morcovii ii curatam si ii taiam bucati mai mari, ceapa se curata si se taie in 4.

Pudram carnea cu cele 10g de faina si se coloreaza in tigaie. Adaugam un pic de apa si lasam sa fiarba.

Pregatim o oala ce merge la cuptor, asezam morcovii, ceapa, ciupercile si carnea. Adaugam condimentele si varsam deasupra supa de vita si daca mai este nevoie apa.

Acoperim cu capacul, si dam la cuptor timp de 2 ore, pana cand carnea e fiarta, scoatem din cuptor si adaugam rosiile cojite si taiate marunt si prazul taiat in bucati. Verificam asezonarea. Bagam din nou la cuptor pentru 30 de minute.

Varsam trei sferturi din lichidul ramas intr-un vas si vom aseza deasupra legumelor si a carnii crevetile spalate si decorticate, amestecam putin si acoperim , mai dam la cuptor maxim 5 minute.

Pe foc topim intr-o craticioara cele 30g de unt si adaugam 30g de faina, treptat incorporam lichidul ramas de la carne si cei 100ml de supa de crustacee, asteptam sa se ingroase si adaugam smantana, paprica, amestecam si dam deoparte.

Servim in farfurii adanci carnea cu legumele si un pic de sos, varsam restul de sos intr-o sosiera si il servim alaturi, asa fiecare persoana mai poate adauga dupa plac.

Mancarea poate fi acompaniata de garnitura de orez.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios
Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez
Cele mai apreciate rețete
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
1
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Prajitura Rustica
2
Dulciuri

Prajitura Rustica

Prajitura Rustica
Cum se face sucul de roșii
3
Conserve, muraturi

Cum se face sucul de roșii

Cum se face sucul de roșii
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Ardei Iuti Feliati in Otet
5
Conserve, muraturi

Ardei Iuti Feliati in Otet

Ardei Iuti Feliati in Otet
Parteneri
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaie
Bucataras.RO

Prajitura cu piscoturi si crema de lamaie

Deliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect! 

Prajitura cu piscoturi si crema de lamaie
Galuste cu prune
Culinar.RO

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia