Dupa ce am scos varza din putina, o punem la desarat intr-un vas. Dupa trei ape reci scurgem bine varza de zeama si o taiem cum stim mai bine.
Bucatile de carne afumata le facem pacele mici sa poata fi cuprinse de dogoarea cuptorului
Ceapa o taiem si pe ea julien si o amestecam cu bucatile de carne.
Asezam stratul de varza si venim in completare cu carnea de porc afumata amestecata cu ceapa, punem 200 ml de apa si bagam la cuptor.
Temperatura de lucru la 200 grade timp de una ora cand venim cu alt aranjament. Cescuta de bulion, stins cu 100 ml de apa, piper boabe si foi de dafin facem un sos crud si turnam peste varza din cuptor asa fel incat sa cuprinda peste tot.
Inca 20 min la cuptor si tarasenia noastra este gata de a fi asezata in farfurii.
Cu mamaliga si ardei iuti, cu o cana de smantana devine o masa pe care rachia trebuie sa fie prezenta.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii