Am prajit carnatii proaspeti taiati felii si carnita vreo 10 minute la foc mediu, le-am sarat si piperat ( mai putina sare ca erau sarati carnatii) si le-am mai prajit 5 minute. Apoi am adaugat vinul, zeama de supa ( eu am avut de vita), sucul de rosii, cimbrul, piperul si boiaua dulce si le-am lasat sa fiarba la foc mic vreo 20 de minute, pana sosul scade cam la jumate si se ingroasa. Am adaugat feliile de carnat unguresc, iar dupa vreo 2-3 minute si smantana si boiaua iute, si le-am mai lasat 2 minute la focul cel mai mic.
Reteta lui Radu Anton Roman zice sa pui un ou ochi in mijloc si sa presari branza deasupra, dar eu le-am pus separat pe masa sa-si puna fiecare dupa gust.
Foarte buna cu un bot de mamaliga sau un codru de paine si un pahar de vin alb rece.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza In mai putin de jumatate de ora ai pus pe masa o ciorbita de post si gustoasa si aratoasa . Eum-am folosit de legumele...
Ciorba cu verzisoare de BruxellesAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii