Am prajit carnatii proaspeti taiati felii si carnita vreo 10 minute la foc mediu, le-am sarat si piperat ( mai putina sare ca erau sarati carnatii) si le-am mai prajit 5 minute. Apoi am adaugat vinul, zeama de supa ( eu am avut de vita), sucul de rosii, cimbrul, piperul si boiaua dulce si le-am lasat sa fiarba la foc mic vreo 20 de minute, pana sosul scade cam la jumate si se ingroasa. Am adaugat feliile de carnat unguresc, iar dupa vreo 2-3 minute si smantana si boiaua iute, si le-am mai lasat 2 minute la focul cel mai mic.
Reteta lui Radu Anton Roman zice sa pui un ou ochi in mijloc si sa presari branza deasupra, dar eu le-am pus separat pe masa sa-si puna fiecare dupa gust.
Foarte buna cu un bot de mamaliga sau un codru de paine si un pahar de vin alb rece.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii