Carnea se taie fasii si se presara cu amestec de condimente pentru pui, se lasa 10-15 min si apoi se prajeste in ulei pe ambele parti.
Se scoate pe un platou si, in uleiul in care s-a prajit carnea, se calesc ceapa si ardeiul uite.
Se pune carnea inapoi in cratita, se adauga vinul si apa cat sa le acopere, apoi se adauga condimentele (piper, busuioc si rozmarin).
Se lasa sa fiarba la foc mic, pana carnea este fiarta. Daca mai este nevoie, se mai adauga putina apa.
Se pune pasta de tomate, porumbul, boiaua, usturoiul pisat si se mai da cateva clocote.
Se poate servi simpla sau cu garnitura preferata: paste, orez sau cartofi.
Pofta buna!
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAcesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapidaIata o idee de tort pentru sarbatorile de Paste. Este un tort usor de facut, racoros, aspectuos care vine perfect in...
Tort festiv pentru PasteCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii