Carnea se taie fasii si se presara cu amestec de condimente pentru pui, se lasa 10-15 min si apoi se prajeste in ulei pe ambele parti.
Se scoate pe un platou si, in uleiul in care s-a prajit carnea, se calesc ceapa si ardeiul uite.
Se pune carnea inapoi in cratita, se adauga vinul si apa cat sa le acopere, apoi se adauga condimentele (piper, busuioc si rozmarin).
Se lasa sa fiarba la foc mic, pana carnea este fiarta. Daca mai este nevoie, se mai adauga putina apa.
Se pune pasta de tomate, porumbul, boiaua, usturoiul pisat si se mai da cateva clocote.
Se poate servi simpla sau cu garnitura preferata: paste, orez sau cartofi.
Pofta buna!
Pentru ca aseara am facut un piure de carofi si a mai ramas putin, azi l-am folosit la un aluat de rulada care a iesit foarte...
Rulada aperitiv cu omleta si aluat cu cartofi si branzaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta video
Comentarii