Carnea se taie maruntel si se trage sa capete culoare in 1 lingura de ulei. Adaugam ceapa taiata marunt si usturoiul si amestecam, lasam cateva minute. Punem condimentele, mierea, saram, piperam si acoperim cu supa de legume. Lasam sa fiarba aproximatiz 1 - 1 ora si jumatate, pana cand carnea este moale.
Intre timp intr-o tigaita prajim putin amandele. Dupa timpul de firbere a carnii, adaugam prunele fara samburi si amandele, completam cu inca putina apa, daca este nevoie, cat sa se formeze un sos si sa se poata hidrata prunele. Lasam pe foc inca maxim 20 de minute. Servim cu cereale de cus-cus sau cu orez.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii