Stufat cu carne de porc

Postat pe: 21-01-2017
(0)

Ingrediente

5 legaturi de ceapa verde,
5 legaturi de usturoi verde,
1 ceapa uscata,
2 linguri bulion,
1 lingurita faina,
ulei,
1-2 pahare cu apa
Sare, piper (dupa gust)
500 g carne de porc.

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h:10min
Numar portii

PORȚII

4 portii
O mancare traditionala cu carne de porc si multa verdeata, foarte gustoasa si satioasa.

Se taie carnea in bucati maricele, se condimenteaza si se prajeste bine, apoi se scoate pe o farfurie. In uleiul in care a fost prajita carnea, vom cali ceapa uscata pe care am taiat-o marunt. Aceasta se caleste putin, nu se topeste. Se mai pun 2 pahare cu apa, se adauga la loc carnea si se lasa sa fiarba.

Cand fierbe apa, se adauga ceapa verde si usturoiul verde cu tot cu frunze, taiate toate in fasii medii sau in functie de cat le doriti de scurte. In functie de optiuni si resursele pe care le aveti, puteti folosi doar frunzele de la ceapa si usturoi sau cu totul.

Cand scade apa, pregatim sosul: punem 2 linguri de bulion in mancare. Apoi amestecam intr-o cescuta 1 lingurita (cu varf) de faina cu putina apa si le adaugam in mancare prin strecuratoare, pentru a evita cocoloasele. Amestecam bine.
Lasam 2-3 clocote, sa se ingroase sosul.

Cand este gata, putem adauga cateva fire de patrunjel tocat marunt.

Pofta Buna!

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/06/stufat.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Stufat cu carne de porc" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Stufat cu carne de porc