Curatam, taiem cartofii pai si ii punem la prajit in untura de rata. Cat se prajesc cartofii, curatam si zdrobim usturoiul, taiem friptura fasiute, tocam prazul rondele si tocam varza. Cand sunt gata cartofii, ii saram, incalzim un pic lipia, o ungem cu maioneza amestecata cu usturoi, asezam cateva frunze de salata, pe care le ungem cu ketchup de mere de casa. Adaugam fasiute de friptura, rondele de praz, cartofi prajiti, o lingurita de maioneza si una de ketchup, varza tocata si presaram cimbru. Rulam lipia si eventual o prindem cu o scobitoare ca sa nu se desfaca.Daca este cazul mai incalzim un pic shaorma si servim cu un pahar de vin rosu. Pofta buna!


Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...
Salata de fasole alba cu legume
Comentarii