Spalati, uscati si tocati foarte marunt patrunjelul impreuna cu cei doi catei de usturoi.
Luati fiecare felie de pulpa de curcan, presarati pe ea patrunjel verde tocat impreuna cu usturoiul si presarati deasupra parmezan ras.
Rulati fiecare bucata de curcan si apoi o invelit in felia de bacon.Intr-o tava pentru cuptor puneti uleiul si rulourile, varsati apa pe langa ele de cca 1 cm (maxim) si introduceti tava in cuptorul incalzit la 220-230°c. lasati pina cind se rumenesc.
Serviti cu piure de cartofi sau numai cu salata.
Se pot coace si in tigaie in sos de rosii.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii