Se curata pieptul de piele si se taie în 4 bucati egale, pe care le bati cu ciocanul pentru snitele. Le presari cu sare si piper proaspat macinat.
Coci ardeii, ii curati si ii lasi sa se scurga. Poti folosi si ardei de la congelator.
Pe feliile de carne, suprapui feliile de sunca, ardei, carnaciori si rulezi totul. Daca pieptul de pui nu e suficient de mare, poti sa tai carnaciorii de bere in jumatate pe lungime.
Tai fiecare rulou in bucati de 2 cm, infigi bucatelele de rulou in betisorul pentru frigarui si stropesti cu putin ulei. Adaugi rozmarin tocat sau alta planta aromata.
Le coci intr-o tava unsa cu ulei, la foc mediu, 25-30 min. Cu 5 minute inainte de a fi gata, le-am stropit cu putin sos din miere de albine, lamaie si ulei de masline.
Puteti alege sa serviti aceste delicoase rulouri simple, cu sos picant sau cu garnitura dorita.
Pofta buna!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii