Rulouri cu sunca si carnati

Postat pe: 26-04-2017
(0)

Ingrediente

• 600 g piept dezosat de pui
• 6 felii sunca
• 4 ardei capia
• 6 carnaciori de bere
• 2 linguri ulei de masline aromat
• 1 crenguta rozmarin

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Se curata pieptul de piele si se taie în 4 bucati egale, pe care le bati cu ciocanul pentru snitele. Le presari cu sare si piper proaspat macinat.
Coci ardeii, ii curati si ii lasi sa se scurga. Poti folosi si ardei de la congelator.
Pe feliile de carne, suprapui feliile de sunca, ardei, carnaciori si rulezi totul. Daca pieptul de pui nu e suficient de mare, poti sa tai carnaciorii de bere in jumatate pe lungime.
Tai fiecare rulou in bucati de 2 cm, infigi bucatelele de rulou in betisorul pentru frigarui si stropesti cu putin ulei. Adaugi rozmarin tocat sau alta planta aromata.
Le coci intr-o tava unsa cu ulei, la foc mediu, 25-30 min. Cu 5 minute inainte de a fi gata, le-am stropit cu putin sos din miere de albine, lamaie si ulei de masline.
Puteti alege sa serviti aceste delicoase rulouri simple, cu sos picant sau cu garnitura dorita.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulouri cu sunca si carnati" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Rulourile cu sunca si carnati sunt o ispita pentru gurmanzi. Sunt usor de preparat si sigur vor avea succes!

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulouri cu sunca si carnati