Se caleste ceapa tocata marunt, impteuna cu ciupercile in 2 linguri de untura incinsa, apoi se adauga branza taiata cubulete si patrunjelul tocat.
Carnea se sareaza, se pipereaza, fiecare snitel se unge pe o parte cu umplututa de mai sus si se ruleza, fixandu-se cu cate o scobitoare sau legandu-se cu ata alimentara.
Se prajesc pe fiecare parte pana devin aurii, se toarna peste ele supa clara de carne si se fierb acoperite circa 10 minute.
Se servesc fierbinti, impreuna cu sosul rezultat si garnisite cu patrunjel proaspat tocat, alaturi de o garnitura la alegere(gratin de cartofi cu zucchini ar fi f. indicat).
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii