Am taiat muschiuletul de porc astfel incat sa obtin o fasie mai subtire si intreaga. Am batut putin fasia de carne pe ambele parti si am presarat putina vegeta.
Am facut o omleta din cele 3 oua, legumele congelate si cascavalul ras.
Peste bucata de carne, am asezat omleta, apoi am rulat. Am infipt scobitori din loc in loc. Am asezat rulada intr-un vas termorezistent in care am pus putin ulei si o jumatate de cana de apa.
Am introdus vasul la cuptor la foc mediu, 50-60 minute.
E foarte buna si calda si rece.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii