Am taiat muschiuletul de porc astfel incat sa obtin o fasie mai subtire si intreaga. Am batut putin fasia de carne pe ambele parti si am presarat putina vegeta.
Am facut o omleta din cele 3 oua, legumele congelate si cascavalul ras.
Peste bucata de carne, am asezat omleta, apoi am rulat. Am infipt scobitori din loc in loc. Am asezat rulada intr-un vas termorezistent in care am pus putin ulei si o jumatate de cana de apa.
Am introdus vasul la cuptor la foc mediu, 50-60 minute.
E foarte buna si calda si rece.
Am vrut o mincarica cu orez basmati...nu mai mincasem de ceva vreme, iar pt mine orezul basmati este cel mai bun. Nu aveam...
Ciulama de ciuperci in vasul Zepter cu orez basmatiDulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
Comentarii