Se curata muschiuletul de pielite si se taie sub forma de foaie subtire, cam cat se poate sa nu se fisureze si se presara tarhon, pe mijloc punem o bucata de carnati, pe langa el, se asaza ardei gras tocat marunt, ceapa tocata marunt, masline, sare dupa gust si rulam incet foaia de carne si o legam cu ata un pic mai groasa, punem ulei in tava, peste ulei, adaugam piper macinat si tarhon, peste tarhon punem ruladele; peste rulade, presaram tarhon si piper macinat, turnam un pic de ulei peste ele si vinul si dam tava la cuptor, din cand in cand, mai luam ulei cu lingura din tava si dam peste rulade, asa se vor rumeni frumos si nu se vor arde sau coace prea tare. Cand sunt gata, se vor servi cu salata de sfecla rosie. Pofta buna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustFoarte bune pentru pachețelul pentru grădiniță, școală sau servici. Umplutura poate varia în funcție de...
Painici umpluteDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii