Rulada de carne de porc

Portii
14
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie
Rulada de carne de porc

Ingrediente

  • 2 bucati muschiulet de porc ( cam 1,5 kg.)
  • un ardei gras, mare, rosu,
  • 1 legatura de ceapa verde,
  • 200 gr. masline fara samburi,
  • 1 lingurita piper macinat,
  • un plic tarhon,
  • sare dupa gust,
  • 100 ml. ulei,
  • 100 ml. vin rosu,
  • 2 bucati carnati condimentati (400 gr.)

Mod de preparare

Se curata muschiuletul de pielite si se taie sub forma de foaie subtire, cam cat se poate sa nu se fisureze si se presara tarhon, pe mijloc punem o bucata de carnati, pe langa el, se asaza ardei gras tocat marunt, ceapa tocata marunt, masline, sare dupa gust si rulam incet foaia de carne si o legam cu ata un pic mai groasa, punem ulei in tava, peste ulei, adaugam piper macinat si tarhon, peste tarhon punem ruladele; peste rulade, presaram tarhon si piper macinat, turnam un pic de ulei peste ele si vinul si dam tava la cuptor, din cand in cand, mai luam ulei cu lingura din tava si dam peste rulade, asa se vor rumeni frumos si nu se vor arde sau coace prea tare. Cand sunt gata, se vor servi cu salata de sfecla rosie. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)