Rulada de carne de porc

Postat pe: 22-01-2017
(0)

Ingrediente

2 bucati muschiulet de porc ( cam 1,5 kg.)
un ardei gras, mare, rosu,
1 legatura de ceapa verde,
200 gr. masline fara samburi,
1 lingurita piper macinat,
un plic tarhon,
sare dupa gust,
100 ml. ulei,
100 ml. vin rosu,
2 bucati carnati condimentati (400 gr.)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

14 portii
Se curata muschiuletul de pielite si se taie sub forma de foaie subtire, cam cat se poate sa nu se fisureze si se presara tarhon, pe mijloc punem o bucata de carnati, pe langa el, se asaza ardei gras tocat marunt, ceapa tocata marunt, masline, sare dupa gust si rulam incet foaia de carne si o legam cu ata un pic mai groasa, punem ulei in tava, peste ulei, adaugam piper macinat si tarhon, peste tarhon punem ruladele; peste rulade, presaram tarhon si piper macinat, turnam un pic de ulei peste ele si vinul si dam tava la cuptor, din cand in cand, mai luam ulei cu lingura din tava si dam peste rulade, asa se vor rumeni frumos si nu se vor arde sau coace prea tare. Cand sunt gata, se vor servi cu salata de sfecla rosie. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada de carne de porc" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada de carne de porc