Intr-un vas de tuci se pune ulei si grasimea taiata de la rata inainte de a fi pusa la fiert,se adauga ceapa taiata marunt,morcovul ras,varza alba si rosie taiate fin,dupa ce s-au inmuiat se adauga sucul de rosii,pasta de ardei,1pahar cu apa,1lingurita cu sare apoi se lasa la fiert cu capac,amestecand mereu,20min.
Se adauga apoi varza murata taiata si ea fin,putin cimbru,usturoiul pisat,piper,se amesteca totul bine,se potriveste de gust,se rastoarna intr-o tava,deasupra se pune rata presata putin in varza,se acopera tava cu capac daca are sau folie de aluminiu apoi se lasa la cuptor 40min.
Dupa acest timp,se descopera tava si se mai lasa 10min sa se rumeneasca rata
Se serveste cu mamaliga si ardei iute!
Pofta buna!
Total diferita de pasca traditionala, cea cu smantana este fabulos de gustoasa, asta adaca respecti reteta si cativa pasi. A...
Desert pasca cu smantana, fara zaharRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
Comentarii