Intr-un vas de tuci se pune ulei si grasimea taiata de la rata inainte de a fi pusa la fiert,se adauga ceapa taiata marunt,morcovul ras,varza alba si rosie taiate fin,dupa ce s-au inmuiat se adauga sucul de rosii,pasta de ardei,1pahar cu apa,1lingurita cu sare apoi se lasa la fiert cu capac,amestecand mereu,20min.
Se adauga apoi varza murata taiata si ea fin,putin cimbru,usturoiul pisat,piper,se amesteca totul bine,se potriveste de gust,se rastoarna intr-o tava,deasupra se pune rata presata putin in varza,se acopera tava cu capac daca are sau folie de aluminiu apoi se lasa la cuptor 40min.
Dupa acest timp,se descopera tava si se mai lasa 10min sa se rumeneasca rata
Se serveste cu mamaliga si ardei iute!
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii