Se curata cartofii, se spala, se taie felii foarte subtiri sau de dau prin razatoare. Se unge tava cu o lingura unt, iar cartofii se aseaza in ea. Se spala ciupercile, se freaca bine, se taie felii. Se pun peste cartofi. Se condimenteaza cu sare si piper. Se toarna smantana peste ei. Cuptorul se incinge la 200 grade.
Pulpele se clatesc, se usuca si se pun in tava. Se condimenteaza cu sare si piper. Patrunjeleul se clateste, se scutura de apa si se toaca marunt. Se presara peste pulpe si se serveste imediat. Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaDemult am vrut sa-l fac, saptamana aceasta am avut si ocazia potrivita! E un tort racoros, ca o inghetata, s-a topit practic...
Tort diplomat cu zmeura si ananasMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii