Pulpe de Pui pe Pat de Cartofi

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 50 g unt
  • 250 g ciuperci champignons
  • sare
  • piper
  • 200 g smantana
  • pulpe pui
  • 1 legatura patrunjel

Mod de preparare

Se curata cartofii, se spala, se taie felii foarte subtiri sau de dau prin razatoare. Se unge tava cu o lingura unt, iar cartofii se aseaza in ea. Se spala ciupercile, se freaca bine, se taie felii. Se pun peste cartofi. Se condimenteaza cu sare si piper. Se toarna smantana peste ei. Cuptorul se incinge la 200 grade.

Pulpele se clatesc, se usuca si se pun in tava. Se condimenteaza cu sare si piper. Patrunjeleul se clateste, se scutura de apa si se toaca marunt. Se presara peste pulpe si se serveste imediat. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)