Se taie carnea în bucăţi. Se presară cu condiment special pentru pui şi se pune la rumenit într-un vas termorezistent cu ulei, în cuptorul încins.
Se toacă mare legumele (în afară de roşiile cherry care se lasă întregi). Se călesc şi ele. Li se pune o cană de apă şi se lasă să fiarbă înăbuşit 10 minute.
Când carnea e pe jumătate făcută, se scurge uleiul şi peste ea se pun legumele cu tot cu zeama pe care şi-au lăsat-o, inclusiv roşioarele, sare şi piper după gust.
Se dă vasul la cuptor pentru încă 20 de minute.
La servire se presară pătrunjel tocat.
Poftă bună!
Unii, mai ales cei mai tineri din familie nu prea servesc miel, asa ca le preparam pui. De cum am vazut...
Pui spaniol cu chorizo si cartofiCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii