Se taie carnea în bucăţi. Se presară cu condiment special pentru pui şi se pune la rumenit într-un vas termorezistent cu ulei, în cuptorul încins.
Se toacă mare legumele (în afară de roşiile cherry care se lasă întregi). Se călesc şi ele. Li se pune o cană de apă şi se lasă să fiarbă înăbuşit 10 minute.
Când carnea e pe jumătate făcută, se scurge uleiul şi peste ea se pun legumele cu tot cu zeama pe care şi-au lăsat-o, inclusiv roşioarele, sare şi piper după gust.
Se dă vasul la cuptor pentru încă 20 de minute.
La servire se presară pătrunjel tocat.
Poftă bună!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn chin...sa fac aceste fursecuri...un chin. De fiecare data mi-am dorit sa fac fursecuri spritate, insa orice reteta am...
Fursecuri cu ciocolata, spritateDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii