Pui Imbracat in Cascaval

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept sau pulpe
  • -cascaval
  • -sare, piper, oregano
  • -1-2 catei usturoi

Mod de preparare

Am pus bucati de piept de pui intr-un vas de yena, le-am sarat, piperat si peste am pus putin ulei de masline. Le-am pus la cuptor, la 150 grade pana s-au rumenit. Apoi am pus felii de cascaval peste si putin de tot oregano si am pus din nou la cuptor pana cascavalul se topeste si imbraca carnea. Este ff simplu de facut si tare bun.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Schneider
1
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Salata olteneasca - Csalamale
2
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Cremes A la Cluj
4
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Prajitura cu foi si gem de prune
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune