Se spala puiul se taie in bucati nu prea mari si se condimenteaza cu sare si piper. Se dau bucatile de carne prin faina si se prajesc in unt care a fost bine infierbantat. Se prajesc putin cat sa capete o culoare aurie.
Se scot bucatile din tigaie si se pastreaza la loc caldut. Se pun in aceesi tigaie ciupercile taiate bucatele si cand s-au prajit putin se adauga ceapa tocata si paharul de vin. Se adauga sucul de la rosii si se lasa sa fiarba cam cca 10 minute. Se adauga carnea care a fost prajita in prealabil si se mai lasa cateva minuta la fiert.
Se serveste cald.
POFTA BUNA
Te grabesti si poftesti la ceva gustos si cu carne, dar si verde ? Mai rapid nici ca se poate !!!! In 15 minute...
Spanac verde cu chorizo proaspatDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii