Pui cu Sos de Rosii

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui de 1-1200 kg
  • 1 pahar de vin alb
  • o ceapa
  • 200 gr de ciuperci
  • busuioc
  • faina
  • patrunjel
  • 3 rosii
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala puiul se taie in bucati nu prea mari si se condimenteaza cu sare si piper. Se dau bucatile de carne prin faina si se prajesc in unt care a fost bine infierbantat. Se prajesc putin cat sa capete o culoare aurie.

Se scot bucatile din tigaie si se pastreaza la loc caldut. Se pun in aceesi tigaie ciupercile taiate bucatele si cand s-au prajit putin se adauga ceapa tocata si paharul de vin. Se adauga sucul de la rosii si se lasa sa fiarba cam cca 10 minute. Se adauga carnea care a fost prajita in prealabil si se mai lasa cateva minuta la fiert.

Se serveste cald.
POFTA BUNA

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate