Intr-un bol, amestecati smantana cu usturoiul pisat si sare, piper, dupa gust.
Dati deoparte sa se intrepatrunda aromele pana pregatiti carnea.
Spalati si stergeti cu servetele absorbante pieptul de pui. Taiati carnea in fileuri mari (cam in 4- 5 parti fiecare) si presarati-le cu putina sare si piper. Treceti-le prin amestecul cu smantana.
Transferati intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei, asezand bucatile de carne, una langa alta, intr-un singur strat.
Turnati deasupra restul de sos si presarati cu cascaval ras.
Dati la cuptorul incins pentru 45- 50 min, la 180 grade sau pana ce carnea este facuta si prinde deasupra o crusta frumos rumenita.
Serviti cat este cald langa garnitura si salata preferata, dar este la fel de buna si rece.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii