Bucatile de carne se dau prin amestecul format de condimente si mustar. Apoi se tavalesc prin pesmet.
Cartofii se curata si se taie in 4 sau 6, depinde cit sunt de mari.
Intr-o tava se pune hartie de copt, cartofii taiati si deasupra lor, bucatile de carne. In tava punem putina apa si ulei.
Se da tava la cuptorul dinainte incalzit, pina se prajeste carnea cu crusta deasupra.
Se serveste cu salata verde, de castraveti si rosii sau de ardei copti.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii