Bucatile de carne se dau prin amestecul format de condimente si mustar. Apoi se tavalesc prin pesmet.
Cartofii se curata si se taie in 4 sau 6, depinde cit sunt de mari.
Intr-o tava se pune hartie de copt, cartofii taiati si deasupra lor, bucatile de carne. In tava punem putina apa si ulei.
Se da tava la cuptorul dinainte incalzit, pina se prajeste carnea cu crusta deasupra.
Se serveste cu salata verde, de castraveti si rosii sau de ardei copti.
Pentru acest desert am folosit frisca vegetala Montare D'Oro.
Desert la pahar cu ciocolata si friscaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii