Pui cu Ciuperci

Complexitate
medie

Ingrediente

  • pulpe de pui sau ciocanele
  • ciuperci proaspete
  • ceapa
  • ulei
  • sare
  • piper
  • mustar
  • marar

Mod de preparare

Se curata pulpele de pene, se spala si se pune peste ele un sos facut din: mustar, piper si cateva picaturi de ulei.

Intr-o cratita se pune la incins ulei si pulpele se prajesc, apoi se scot pe un servet absorbant.

In uleiul in care s-au prajit pulpele, se pune si ceapa la prajit, taiata solzi, iar cand e rumenita ceapa se adauga ciupercile taiate fasii.

Cand sunt gata ciupercile se adauga in cratita, din nou pulpele de pui, mararul, se amesteca usor, se pune capacul si se lasa 5 minute sa se intrepatrunda aromele.
Se serveste cu orez fiert cu sare si un strop de ulei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici