Porc la gratar cu garnitura de legume

Postat pe: 23-01-2017
(0)

Ingrediente

600 g fleica de porc
Ulei
Condimente: sare, cimbru, coriandru
Pentru garnitura: ulei, sare, putin unt si amestec de legume (cu orez, mazare, ardei si porumb)
Numar de portii: 4

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h:15min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Se pregateste fleica si se portioneaza astfel incat, sa obtinem cate 2 felii de persoana (deci 8 felii pentru 4 persoane). Se unge cu ulei si se condimenteaza dupa gust. Eu am ales sare, cimbru si coriandru. Acesta din urma are note piperate si de lamaie si este o alternativa buna pentru cei care nu agreeaza piperul.

Se frige carnea pe gratar, pana se rumeneste bine.

Intre timp, amestecul de legume se fierbe in apa cu 1 lingura de ulei si sare si putin unt. Se gusta si se potriveste de sare, daca mai trebuie. Cand se umfla orezul, amestecul este gata. Eu am folosit amestec de legume cu orez, mazare, ardei si porumb, care s-a fiert in aprox 10 minute.

Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/05/gratar-cu-garnitura-de-legume.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Porc la gratar cu garnitura de legume" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Porc la gratar cu garnitura de legume