Se pregateste fleica si se portioneaza astfel incat, sa obtinem cate 2 felii de persoana (deci 8 felii pentru 4 persoane). Se unge cu ulei si se condimenteaza dupa gust. Eu am ales sare, cimbru si coriandru. Acesta din urma are note piperate si de lamaie si este o alternativa buna pentru cei care nu agreeaza piperul.
Se frige carnea pe gratar, pana se rumeneste bine.
Intre timp, amestecul de legume se fierbe in apa cu 1 lingura de ulei si sare si putin unt. Se gusta si se potriveste de sare, daca mai trebuie. Cand se umfla orezul, amestecul este gata. Eu am folosit amestec de legume cu orez, mazare, ardei si porumb, care s-a fiert in aprox 10 minute.
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/05/gratar-cu-garnitura-de-legume.html
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii