Se pregateste fleica si se portioneaza astfel incat, sa obtinem cate 2 felii de persoana (deci 8 felii pentru 4 persoane). Se unge cu ulei si se condimenteaza dupa gust. Eu am ales sare, cimbru si coriandru. Acesta din urma are note piperate si de lamaie si este o alternativa buna pentru cei care nu agreeaza piperul.
Se frige carnea pe gratar, pana se rumeneste bine.
Intre timp, amestecul de legume se fierbe in apa cu 1 lingura de ulei si sare si putin unt. Se gusta si se potriveste de sare, daca mai trebuie. Cand se umfla orezul, amestecul este gata. Eu am folosit amestec de legume cu orez, mazare, ardei si porumb, care s-a fiert in aprox 10 minute.
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/05/gratar-cu-garnitura-de-legume.html
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraRulada Napoleon, denumită astfel după tortul omonim, m-a tentat s-o fac de cum am auzit despre ea, mai ales că nu mi s-a...
Desert rulada NapoleonAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii