Se pune in tigaie 2 linguri de ulei, dupa ce s-a incalzit bine, se pune pieptul de pui si se rumeneste cateva minute pe ambele parti.Apoi se pune deasupra rosile taiate bucati,se adauga putina supa de zarzavat. Se tine la foc potrivit iar dupa circa 10-15 minute se intoarce pieptul de pui,adaugand iar putina supa,daca este nevoie.Produsul final trebuie sa rezulte cu putin sos,sa nu fie uscat. Daca vrem sa se faca mai repede, putem pune un capac deasupra.Cand este gata carnea,se stinge focul, se sareaza daca este nevoie ,deasupra punem mozzarella taiata cubulete,se presara oregan si piper (doar daca dorim) , apoi se acopera cu capacul.Se lasa cateva minute acoperit iar cand mozzarella s-a topit, se serveste imediat.
In loc de mozzarella se poate utiliza cascaval,cas,emmental sau alte tipuri de branza care se topesc.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSe fac usor si sunt delicioase! Noi le-am servit alaturi de un piure de cartofi cu marar!
Rulouri din piept de pui cu carnati si castravecioriMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii