Piept de pui cu rosii si mozzarella

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui cu rosii si mozzarella

Ingrediente

  • 3 bucati de piept de pui
  • 1 mozzarella
  • 10 rosii mici tip cireasa, mai coapte (sau 2-3 rosii normale)
  • oregan
  • 2 linguri ulei masline sau floarea soarelui
  • supa de zarzavat
  • sare,piper

Mod de preparare

Se pune in tigaie 2 linguri de ulei, dupa ce s-a incalzit bine, se pune pieptul de pui si se rumeneste cateva minute pe ambele parti.Apoi se pune deasupra rosile taiate bucati,se adauga putina supa de zarzavat. Se tine la foc potrivit iar dupa circa 10-15 minute se intoarce pieptul de pui,adaugand iar putina supa,daca este nevoie.Produsul final trebuie sa rezulte cu putin sos,sa nu fie uscat. Daca vrem sa se faca mai repede, putem pune un capac deasupra.Cand este gata carnea,se stinge focul, se sareaza daca este nevoie ,deasupra punem mozzarella taiata cubulete,se presara oregan si piper (doar daca dorim) , apoi se acopera cu capacul.Se lasa cateva minute acoperit iar cand mozzarella s-a topit, se serveste imediat.

In loc de mozzarella se poate utiliza cascaval,cas,emmental sau alte tipuri de branza care se topesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Tartiflette- specialitate Savoyarda
2
Mancaruri cu carne

Tartiflette- specialitate Savoyarda

Tartiflette- specialitate Savoyarda
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
3
Dulciuri

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute

Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
Clatite cu dovlecel si branza
4
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Piept de rata cu portocala si miere (Reteta video)
Bucataras.RO

Piept de rata cu portocala si miere (Reteta video)

Iată o rețetă cu un nume extrem de sofisticat, cu un gust foarte rafinat, dar care e simplisim de executat. Rața cu...

Piept de rata cu portocala si miere (Reteta video)
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala