Se taie carnea spalata si zvantata in cubulete apoi se prajeste in uleiul incins.Cand incepe sa se rumeneasca usor se adauga si ceapa taiata fin si ciupercile feliate.Se lasa sa se caleasca bine apoi se adauga smantana in care am amestecat bine faina.Se toarna si paharelul de vin alb sec.Se lasa sa clocoteasca cca 10 minute apoi se sareaza si condimenteaza cu piper,nucsoara macinata si un pic de cimbru uscat, dupa plac, apoi se opreste focul si se presara verdeata tocata fin deasupra.
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii