Ingrediente

500 g carne de pui sau porc,
500 g ciuperci proaspete Champignion,
150 ml smantana,
un paharel vin alb sec,
o ceapa,
4 catei de usturoi
,3 linguri de ulei,
2 linguri faina,
patrunjel verde
,cimbru,
sare,
piper
,nucsoara

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

45min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Se taie carnea spalata si zvantata in cubulete apoi se prajeste in uleiul incins.Cand incepe sa se rumeneasca usor se adauga si ceapa taiata fin si ciupercile feliate.Se lasa sa se caleasca bine apoi se adauga smantana in care am amestecat bine faina.Se toarna si paharelul de vin alb sec.Se lasa sa clocoteasca cca 10 minute apoi se sareaza si condimenteaza cu piper,nucsoara macinata si un pic de cimbru uscat, dupa plac, apoi se opreste focul si se presara verdeata tocata fin deasupra.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Papricas cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Papricas cu ciuperci