Se taie carnea spalata si zvantata in cubulete apoi se prajeste in uleiul incins.Cand incepe sa se rumeneasca usor se adauga si ceapa taiata fin si ciupercile feliate.Se lasa sa se caleasca bine apoi se adauga smantana in care am amestecat bine faina.Se toarna si paharelul de vin alb sec.Se lasa sa clocoteasca cca 10 minute apoi se sareaza si condimenteaza cu piper,nucsoara macinata si un pic de cimbru uscat, dupa plac, apoi se opreste focul si se presara verdeata tocata fin deasupra.
Pofta buna!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii