Papricas cu ciuperci

Portii
4
Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Papricas cu ciuperci

Ingrediente

  • 500 g carne de pui sau porc,
  • 500 g ciuperci proaspete Champignion,
  • 150 ml smantana,
  • un paharel vin alb sec,
  • o ceapa,
  • 4 catei de usturoi
  • ,3 linguri de ulei,
  • 2 linguri faina,
  • patrunjel verde
  • ,cimbru,
  • sare,
  • piper
  • ,nucsoara

Mod de preparare

Se taie carnea spalata si zvantata in cubulete apoi se prajeste in uleiul incins.Cand incepe sa se rumeneasca usor se adauga si ceapa taiata fin si ciupercile feliate.Se lasa sa se caleasca bine apoi se adauga smantana in care am amestecat bine faina.Se toarna si paharelul de vin alb sec.Se lasa sa clocoteasca cca 10 minute apoi se sareaza si condimenteaza cu piper,nucsoara macinata si un pic de cimbru uscat, dupa plac, apoi se opreste focul si se presara verdeata tocata fin deasupra.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Amandine III
1
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura Mona
3
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
4
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Parteneri
Prajitura cu dovleac
Bucataras.RO

Prajitura cu dovleac

O prajiturica perfecta pentru ai pacali pe cei mici . Este fara zahar, fara faina si nu e foarte dulce. 

Prajitura cu dovleac
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola