Spalam bucatile de carne, le stergem cu un prosop absorbant, le condimentam cu sare si piper dupa care le dam pe rand prin faina. Le scuturam usor de excesul de faina.
Intr-un vas de tuci topim untul in uleiul de masline si adaugam rasoalele pe care le rumenim cateva minute(2-3)pe ambele parti.
Cand bucatile de carne sunt frumos rumenite pe ambele parti le scoatem pe o farfurie .
Separat ne ocupam de legume.
Le curatam pe fiecare in parte,le spalam si apoi le taiem...ceapa o taiem marunt,morcovul si pastarnacul ,rondele,ardeiul gras ,cubulete mai mari.
In vasul in care am rumenit carnea punem la calit ceapa,morcovul,pastarnacul si ardeiul gras.
Spre final adaugam si 2 catei de usturou taiati feliute subtiri.
Cand totul este bine calit adaugam vinul,foile de dafin si cateva boabe de piper.Lasam la fiert pana ce vinul se evapora.
Adaugam bucatile de carne rumenite,supa de vita si condimentam dupa gust cu sare si piper.
Acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic circa 2 ore,2 ore si jumatate avand grija ca din cand in cand sa mai amestecam.
Pe la jumatatea timpului de fierbere adaugam rosiile curatate de coaja si taiate cubulete mici , pasta de rosii si patrunjelul verde tocat marunt.
La final trebuie sa avem o carne frageda in care sa intre cu usurinta furculita si sa se desprinda usor de pe os.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii