Orezul se fierbe normal, depinde de tipul de orez folosit, eu am folosit orez basmati. La tipul asta de orez timpul de fierbere e de 20 min. ca sa ramana bine. Intre timp trecem la prepararea sosului.
Punem intr-o craticioara ulei, taiem cepele felii si le punem in craticioara cu uleiul, si le lasam pana se inmoaie. Intre timp rosiile, usturoiul si chili le trecem prin blender, apoi aceasta compozitie o turnam in craticioara, amestecand din cand in cand si o lasam la foc potrivit cam 5 min, pana aceasta devine o pasta.
Spalam puiul, iar dupa aceea il punem peste amestecul de mai sus, amestecam si punem 400 ml apa sau supa de pui si 1 cub maggi (daca folositi supa de pui, nu mai este nevoie sa puneti maggi), potrivim de sare si lasam sa fiarba puiul in sos, la foc mic, cam 30 min sau pana cand puiul e fiert.
Sper sa va placa.
Se serveste cu orez alb. E delicios. Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii