Taiem muschiuletul de porc, astfel incat sa obtinem o fasie mai subtire si intreaga. Batem carnea pe ambele parti. Tocam marunt rosia si ardeiul, zdrobim cateii de usturoi, apoi ii tocam mai marunt.
Amestecam uleiul, rosia, ardeiul, usturoiul, cimbrul, boiaua si vegeta.
Intindem acest amestec peste bucata de carne, apoi rulam. Asezam rulada intr-un vas termorezistent, in care am pus putina apa si introducem la cuptor, la foc mediu.
Dupa 30 minute, adaugam morcovii taiati bucati mai mari si cartofii intregi. Daca este nevoie, mai adaugam putina apa.
Lasam la cuptor pana se rumenesc usor.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii