Taiem muschiuletul de porc, astfel incat sa obtinem o fasie mai subtire si intreaga. Batem carnea pe ambele parti. Tocam marunt rosia si ardeiul, zdrobim cateii de usturoi, apoi ii tocam mai marunt.
Amestecam uleiul, rosia, ardeiul, usturoiul, cimbrul, boiaua si vegeta.
Intindem acest amestec peste bucata de carne, apoi rulam. Asezam rulada intr-un vas termorezistent, in care am pus putina apa si introducem la cuptor, la foc mediu.
Dupa 30 minute, adaugam morcovii taiati bucati mai mari si cartofii intregi. Daca este nevoie, mai adaugam putina apa.
Lasam la cuptor pana se rumenesc usor.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii