Mai intai, vom pregati carnea pe care o vom lasa vreo 3-4 zile la macerat, in mujdei de usturoi, condimente si sare.
In fiecare zi, vom intoarce carnea pe toate partile, avand grija sa patrunda maceratul pe toate partile.
Dupa ce a stat la macerat (miezul carnii trebuie sa fie rozaliu fara pic de roseata), vom pregati o folie alimentara de plastic si vom infasura carnea bine in ea, sa nu patrunda apa. Vom lega bine capetele cu ata sau le vom innoda si le vom pune la fiert, cam vreo 60 minute.
Eu am tocat marunt usturoi verde si am uns carnea bine inainte de a infasura in folie.
Dupa ce a fiert bine, se lasa la racit si apoi, se desface folia si se va lasa la uscat putin.
Se va servi ca aperitiv sau se va servi cu garnitura de cartofi sau orez.
Un produs natural pentru sandvisul copiilor.
S-aveti pofta !
Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectFursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o...
Fursecuri cu migdale - un desert simplu si deliciosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaO metoda simpla de a obtine un preparat gustos, fraged si suculent.
Muschiulet de porc, la tavaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii