Mai intai, vom pregati carnea pe care o vom lasa vreo 3-4 zile la macerat, in mujdei de usturoi, condimente si sare.
In fiecare zi, vom intoarce carnea pe toate partile, avand grija sa patrunda maceratul pe toate partile.
Dupa ce a stat la macerat (miezul carnii trebuie sa fie rozaliu fara pic de roseata), vom pregati o folie alimentara de plastic si vom infasura carnea bine in ea, sa nu patrunda apa. Vom lega bine capetele cu ata sau le vom innoda si le vom pune la fiert, cam vreo 60 minute.
Eu am tocat marunt usturoi verde si am uns carnea bine inainte de a infasura in folie.
Dupa ce a fiert bine, se lasa la racit si apoi, se desface folia si se va lasa la uscat putin.
Se va servi ca aperitiv sau se va servi cu garnitura de cartofi sau orez.
Un produs natural pentru sandvisul copiilor.
S-aveti pofta !
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatAceastă rețetă de piept de pui cu sos gorgonzola îmbină perfect savoarea delicată a cărnii de pui cu bogăția și...
Piept de pui cu sos gorgonzolaCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii