Ceapa se taie felii subtiri si se caleste cu 1/2 lingurita sare pe 80 gr unt incins pana devine lucioasa. Daca momitele sunt prea mari le taiem in 2. Le punem peste ceapa calita si lasam sa se prajeasca 5-6 minute pe fiecare parte avand grija ca ceapa sa nu arda punem piper macinat, coriandrul macinat 1/4 lingurita.
Incercam cu o furculita daca momitele sunt moi si atunci adaugam 100 ml vin alb sec si 100 ml bulion si 1 foaie dafin. Se lasa la foc mic pana mai scade sosul si se serveste cu pireu de cartofi.
Este deosebit de bun daca peste sosul din farfurie stoarceti si un pic de zeama de lamaie.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii