Ceapa se taie felii subtiri si se caleste cu 1/2 lingurita sare pe 80 gr unt incins pana devine lucioasa. Daca momitele sunt prea mari le taiem in 2. Le punem peste ceapa calita si lasam sa se prajeasca 5-6 minute pe fiecare parte avand grija ca ceapa sa nu arda punem piper macinat, coriandrul macinat 1/4 lingurita.
Incercam cu o furculita daca momitele sunt moi si atunci adaugam 100 ml vin alb sec si 100 ml bulion si 1 foaie dafin. Se lasa la foc mic pana mai scade sosul si se serveste cu pireu de cartofi.
Este deosebit de bun daca peste sosul din farfurie stoarceti si un pic de zeama de lamaie.
Am gasit pe blogul Laurei Adamache aceasta reteta si sincer nu am rezistat tentatiei de a o incerca!Va asigur ca gustul este...
Cosulete de linte cu guacamoleDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii